top of page
PRAŽIAREŇ A PREDAJ KVALITNEJ KÁVY


Komplexne od raňajok až po Lobby bar
VŠETKO NA JEDNOM MIESTE
Máme know-how, ktoré hľadáte.
Scroll Down




Kompletný servis a ponuka
Od kávy po kávovar. Všetko čo potrebujete a hľadáte, nájdete na jednom mieste. U nás!
Raňajky
Každý hosť u vás sa teší na raňajky. Na kompletný servis. K tomu, aby Vaši zákazníci boli čo najspokojnejší, Vám ponúkame nasledovné
%20(1).jpg)
-
O ktorej hodine začína kurz a ako dlho trvá?Kurzy začínajú vždy od 9.00 hod a trvajú prevažne do 15.00 hod
-
Na akom mieste sa konajú kurzy?Naše kurzy sa uskutočňujú už aktuálne na 2 miestach, v Žiline alebo v Bratislave. Miesto, kde sa ktorý kurz aktuálne koná, nájdete vždy v prihláške.
-
Čo si mám doniesť so sebou na kurz?Na kurz si nemusíte priniesť absolútne nič. Všetko potrebné (profesionálne vybavenie) máme u nás v centrách. Stačí ak si prinesiete dobrú náladu, alebo ak máte kaviareň, kľudne môžete priniesť svoju kávu na otestovanie
-
Je možné pripraviť samostatný kurz pre osobu alebo skupiny?Áno, je. AJ takúto možnosť ponúkame. Stačí nás kontaktovať a dohodnúť sa na termíne a podmienkach.
-
Kto je školiteľ?Školiteľ je Mayo Galuška a jeho profesionálny team, pod jeho dohľadom. O našich referenciách sa môžete dočítať v sekcii o nás.
-
Aký počet osôb sa zúčastňuje na kurze?Pretože nám záleží, na tom, aby sme sa vám mohli dostatočne venovať na kurze, tak máme obmedzenie, kde sa počet osôb pohybuje medzi 4 až 6. Nie viac
-
Na akých zariadeniach sa pracuje?Pracuje sa na zariadeniach, najvyššej svetovej kvality. Značky ako Slayer, La Marzocco, XLVI, ECM alebo mlynčeky Anfim, Ceado, Mythos a podobne. Pomôcky a najnovšie vychytávky sô samozrejmosťou
-
Ako môžem získať certifikát?Získať cerfifikát nie je žiaden problém. Chceme však zároveň pripomenúť, že certifikát neudelujeme za účasť, ale za získané skúsenosti počas kurzu. Stačí, aby ste vnímali priebeh kurzu a máte to v suchu
JUICE BAR
Kávovary sú doplnené o moderné juice bary, ktoré ponúkajú raňajkové džúsy, vodu, sódu. Sú ozdobou každej raňajkovej miestnosti
.jpg)
-
O ktorej hodine začína kurz a ako dlho trvá?Kurzy začínajú vždy od 9.00 hod a trvajú prevažne do 15.00 hod
-
Na akom mieste sa konajú kurzy?Naše kurzy sa uskutočňujú už aktuálne na 2 miestach, v Žiline alebo v Bratislave. Miesto, kde sa ktorý kurz aktuálne koná, nájdete vždy v prihláške.
-
Čo si mám doniesť so sebou na kurz?Na kurz si nemusíte priniesť absolútne nič. Všetko potrebné (profesionálne vybavenie) máme u nás v centrách. Stačí ak si prinesiete dobrú náladu, alebo ak máte kaviareň, kľudne môžete priniesť svoju kávu na otestovanie
-
Je možné pripraviť samostatný kurz pre osobu alebo skupiny?Áno, je. AJ takúto možnosť ponúkame. Stačí nás kontaktovať a dohodnúť sa na termíne a podmienkach.
-
Kto je školiteľ?Školiteľ je Mayo Galuška a jeho profesionálny team, pod jeho dohľadom. O našich referenciách sa môžete dočítať v sekcii o nás.
-
Aký počet osôb sa zúčastňuje na kurze?Pretože nám záleží, na tom, aby sme sa vám mohli dostatočne venovať na kurze, tak máme obmedzenie, kde sa počet osôb pohybuje medzi 4 až 6. Nie viac
-
Na akých zariadeniach sa pracuje?Pracuje sa na zariadeniach, najvyššej svetovej kvality. Značky ako Slayer, La Marzocco, XLVI, ECM alebo mlynčeky Anfim, Ceado, Mythos a podobne. Pomôcky a najnovšie vychytávky sô samozrejmosťou
-
Ako môžem získať certifikát?Získať cerfifikát nie je žiaden problém. Chceme však zároveň pripomenúť, že certifikát neudelujeme za účasť, ale za získané skúsenosti počas kurzu. Stačí, aby ste vnímali priebeh kurzu a máte to v suchu
LOBBY BAR
Vaša barová ponuka káv nebude zaostávať. Technológie, zaškolenia, servis a kvalitná káva, či už v talianskom pražení alebo ponuka výberovej. Kvalitne pripravené espresso je na nezaplatenie

-
O ktorej hodine začína kurz a ako dlho trvá?Kurzy začínajú vždy od 9.00 hod a trvajú prevažne do 15.00 hod
-
Na akom mieste sa konajú kurzy?Naše kurzy sa uskutočňujú už aktuálne na 2 miestach, v Žiline alebo v Bratislave. Miesto, kde sa ktorý kurz aktuálne koná, nájdete vždy v prihláške.
-
Čo si mám doniesť so sebou na kurz?Na kurz si nemusíte priniesť absolútne nič. Všetko potrebné (profesionálne vybavenie) máme u nás v centrách. Stačí ak si prinesiete dobrú náladu, alebo ak máte kaviareň, kľudne môžete priniesť svoju kávu na otestovanie
-
Je možné pripraviť samostatný kurz pre osobu alebo skupiny?Áno, je. AJ takúto možnosť ponúkame. Stačí nás kontaktovať a dohodnúť sa na termíne a podmienkach.
-
Kto je školiteľ?Školiteľ je Mayo Galuška a jeho profesionálny team, pod jeho dohľadom. O našich referenciách sa môžete dočítať v sekcii o nás.
-
Aký počet osôb sa zúčastňuje na kurze?Pretože nám záleží, na tom, aby sme sa vám mohli dostatočne venovať na kurze, tak máme obmedzenie, kde sa počet osôb pohybuje medzi 4 až 6. Nie viac
-
Na akých zariadeniach sa pracuje?Pracuje sa na zariadeniach, najvyššej svetovej kvality. Značky ako Slayer, La Marzocco, XLVI, ECM alebo mlynčeky Anfim, Ceado, Mythos a podobne. Pomôcky a najnovšie vychytávky sô samozrejmosťou
-
Ako môžem získať certifikát?Získať cerfifikát nie je žiaden problém. Chceme však zároveň pripomenúť, že certifikát neudelujeme za účasť, ale za získané skúsenosti počas kurzu. Stačí, aby ste vnímali priebeh kurzu a máte to v suchu
HOTEL ROOM
Zvyšujte svoj štandart na izbe kvalitnou ponukou kávy v ekologických kapsuliach

-
O ktorej hodine začína kurz a ako dlho trvá?Kurzy začínajú vždy od 9.00 hod a trvajú prevažne do 15.00 hod
-
Na akom mieste sa konajú kurzy?Naše kurzy sa uskutočňujú už aktuálne na 2 miestach, v Žiline alebo v Bratislave. Miesto, kde sa ktorý kurz aktuálne koná, nájdete vždy v prihláške.
-
Čo si mám doniesť so sebou na kurz?Na kurz si nemusíte priniesť absolútne nič. Všetko potrebné (profesionálne vybavenie) máme u nás v centrách. Stačí ak si prinesiete dobrú náladu, alebo ak máte kaviareň, kľudne môžete priniesť svoju kávu na otestovanie
-
Je možné pripraviť samostatný kurz pre osobu alebo skupiny?Áno, je. AJ takúto možnosť ponúkame. Stačí nás kontaktovať a dohodnúť sa na termíne a podmienkach.
-
Kto je školiteľ?Školiteľ je Mayo Galuška a jeho profesionálny team, pod jeho dohľadom. O našich referenciách sa môžete dočítať v sekcii o nás.
-
Aký počet osôb sa zúčastňuje na kurze?Pretože nám záleží, na tom, aby sme sa vám mohli dostatočne venovať na kurze, tak máme obmedzenie, kde sa počet osôb pohybuje medzi 4 až 6. Nie viac
-
Na akých zariadeniach sa pracuje?Pracuje sa na zariadeniach, najvyššej svetovej kvality. Značky ako Slayer, La Marzocco, XLVI, ECM alebo mlynčeky Anfim, Ceado, Mythos a podobne. Pomôcky a najnovšie vychytávky sô samozrejmosťou
-
Ako môžem získať certifikát?Získať cerfifikát nie je žiaden problém. Chceme však zároveň pripomenúť, že certifikát neudelujeme za účasť, ale za získané skúsenosti počas kurzu. Stačí, aby ste vnímali priebeh kurzu a máte to v suchu
bottom of page