top of page

Komplexne od raňajok až po Lobby bar

VŠETKO NA JEDNOM MIESTE

Máme know-how, ktoré hľadáte.

Scroll Down

RAŇAJKY

Raňajkové vybavenie - káva, kávovar, Juice bar, sóda....

JUICE BAR

Dizajnové a jednoduché ovládanie zákazníkmi

LOBBY BAR

Káva a kávovary pre vašu reštauráciu

HOTEL ROOM

Doprajte klientom najvyšší štandart priamo na izbe 

Kompletný servis a ponuka

Od kávy po kávovar. Všetko čo potrebujete a hľadáte, nájdete na jednom mieste. U nás!

Raňajky

Každý hosť u vás sa teší na raňajky. Na kompletný servis. K tomu, aby Vaši zákazníci boli čo najspokojnejší, Vám ponúkame nasledovné

Jettino3 (2) (1).jpg
  • O ktorej hodine začína kurz a ako dlho trvá?
    Kurzy začínajú vždy od 9.00 hod a trvajú prevažne do 15.00 hod
  • Na akom mieste sa konajú kurzy?
    Naše kurzy sa uskutočňujú už aktuálne na 2 miestach, v Žiline alebo v Bratislave. Miesto, kde sa ktorý kurz aktuálne koná, nájdete vždy v prihláške.
  • Čo si mám doniesť so sebou na kurz?
    Na kurz si nemusíte priniesť absolútne nič. Všetko potrebné (profesionálne vybavenie) máme u nás v centrách. Stačí ak si prinesiete dobrú náladu, alebo ak máte kaviareň, kľudne môžete priniesť svoju kávu na otestovanie
  • Je možné pripraviť samostatný kurz pre osobu alebo skupiny?
    Áno, je. AJ takúto možnosť ponúkame. Stačí nás kontaktovať a dohodnúť sa na termíne a podmienkach.
  • Kto je školiteľ?
    Školiteľ je Mayo Galuška a jeho profesionálny team, pod jeho dohľadom. O našich referenciách sa môžete dočítať v sekcii o nás.
  • Aký počet osôb sa zúčastňuje na kurze?
    Pretože nám záleží, na tom, aby sme sa vám mohli dostatočne venovať na kurze, tak máme obmedzenie, kde sa počet osôb pohybuje medzi 4 až 6. Nie viac
  • Na akých zariadeniach sa pracuje?
    Pracuje sa na zariadeniach, najvyššej svetovej kvality. Značky ako Slayer, La Marzocco, XLVI, ECM alebo mlynčeky Anfim, Ceado, Mythos a podobne. Pomôcky a najnovšie vychytávky sô samozrejmosťou
  • Ako môžem získať certifikát?
    Získať cerfifikát nie je žiaden problém. Chceme však zároveň pripomenúť, že certifikát neudelujeme za účasť, ale za získané skúsenosti počas kurzu. Stačí, aby ste vnímali priebeh kurzu a máte to v suchu

JUICE BAR

Kávovary sú doplnené o moderné juice bary, ktoré ponúkajú raňajkové džúsy, vodu, sódu. Sú ozdobou každej raňajkovej miestnosti

JUICI_CT_Buffet (1).jpg
  • O ktorej hodine začína kurz a ako dlho trvá?
    Kurzy začínajú vždy od 9.00 hod a trvajú prevažne do 15.00 hod
  • Na akom mieste sa konajú kurzy?
    Naše kurzy sa uskutočňujú už aktuálne na 2 miestach, v Žiline alebo v Bratislave. Miesto, kde sa ktorý kurz aktuálne koná, nájdete vždy v prihláške.
  • Čo si mám doniesť so sebou na kurz?
    Na kurz si nemusíte priniesť absolútne nič. Všetko potrebné (profesionálne vybavenie) máme u nás v centrách. Stačí ak si prinesiete dobrú náladu, alebo ak máte kaviareň, kľudne môžete priniesť svoju kávu na otestovanie
  • Je možné pripraviť samostatný kurz pre osobu alebo skupiny?
    Áno, je. AJ takúto možnosť ponúkame. Stačí nás kontaktovať a dohodnúť sa na termíne a podmienkach.
  • Kto je školiteľ?
    Školiteľ je Mayo Galuška a jeho profesionálny team, pod jeho dohľadom. O našich referenciách sa môžete dočítať v sekcii o nás.
  • Aký počet osôb sa zúčastňuje na kurze?
    Pretože nám záleží, na tom, aby sme sa vám mohli dostatočne venovať na kurze, tak máme obmedzenie, kde sa počet osôb pohybuje medzi 4 až 6. Nie viac
  • Na akých zariadeniach sa pracuje?
    Pracuje sa na zariadeniach, najvyššej svetovej kvality. Značky ako Slayer, La Marzocco, XLVI, ECM alebo mlynčeky Anfim, Ceado, Mythos a podobne. Pomôcky a najnovšie vychytávky sô samozrejmosťou
  • Ako môžem získať certifikát?
    Získať cerfifikát nie je žiaden problém. Chceme však zároveň pripomenúť, že certifikát neudelujeme za účasť, ale za získané skúsenosti počas kurzu. Stačí, aby ste vnímali priebeh kurzu a máte to v suchu

LOBBY BAR

Vaša barová ponuka káv nebude zaostávať. Technológie, zaškolenia, servis a kvalitná káva, či už v talianskom pražení alebo ponuka výberovej. Kvalitne pripravené espresso je na nezaplatenie

Hotel Restaurant
  • O ktorej hodine začína kurz a ako dlho trvá?
    Kurzy začínajú vždy od 9.00 hod a trvajú prevažne do 15.00 hod
  • Na akom mieste sa konajú kurzy?
    Naše kurzy sa uskutočňujú už aktuálne na 2 miestach, v Žiline alebo v Bratislave. Miesto, kde sa ktorý kurz aktuálne koná, nájdete vždy v prihláške.
  • Čo si mám doniesť so sebou na kurz?
    Na kurz si nemusíte priniesť absolútne nič. Všetko potrebné (profesionálne vybavenie) máme u nás v centrách. Stačí ak si prinesiete dobrú náladu, alebo ak máte kaviareň, kľudne môžete priniesť svoju kávu na otestovanie
  • Je možné pripraviť samostatný kurz pre osobu alebo skupiny?
    Áno, je. AJ takúto možnosť ponúkame. Stačí nás kontaktovať a dohodnúť sa na termíne a podmienkach.
  • Kto je školiteľ?
    Školiteľ je Mayo Galuška a jeho profesionálny team, pod jeho dohľadom. O našich referenciách sa môžete dočítať v sekcii o nás.
  • Aký počet osôb sa zúčastňuje na kurze?
    Pretože nám záleží, na tom, aby sme sa vám mohli dostatočne venovať na kurze, tak máme obmedzenie, kde sa počet osôb pohybuje medzi 4 až 6. Nie viac
  • Na akých zariadeniach sa pracuje?
    Pracuje sa na zariadeniach, najvyššej svetovej kvality. Značky ako Slayer, La Marzocco, XLVI, ECM alebo mlynčeky Anfim, Ceado, Mythos a podobne. Pomôcky a najnovšie vychytávky sô samozrejmosťou
  • Ako môžem získať certifikát?
    Získať cerfifikát nie je žiaden problém. Chceme však zároveň pripomenúť, že certifikát neudelujeme za účasť, ale za získané skúsenosti počas kurzu. Stačí, aby ste vnímali priebeh kurzu a máte to v suchu

HOTEL ROOM

Zvyšujte svoj štandart na izbe kvalitnou ponukou kávy v ekologických kapsuliach

Hotel Room
  • O ktorej hodine začína kurz a ako dlho trvá?
    Kurzy začínajú vždy od 9.00 hod a trvajú prevažne do 15.00 hod
  • Na akom mieste sa konajú kurzy?
    Naše kurzy sa uskutočňujú už aktuálne na 2 miestach, v Žiline alebo v Bratislave. Miesto, kde sa ktorý kurz aktuálne koná, nájdete vždy v prihláške.
  • Čo si mám doniesť so sebou na kurz?
    Na kurz si nemusíte priniesť absolútne nič. Všetko potrebné (profesionálne vybavenie) máme u nás v centrách. Stačí ak si prinesiete dobrú náladu, alebo ak máte kaviareň, kľudne môžete priniesť svoju kávu na otestovanie
  • Je možné pripraviť samostatný kurz pre osobu alebo skupiny?
    Áno, je. AJ takúto možnosť ponúkame. Stačí nás kontaktovať a dohodnúť sa na termíne a podmienkach.
  • Kto je školiteľ?
    Školiteľ je Mayo Galuška a jeho profesionálny team, pod jeho dohľadom. O našich referenciách sa môžete dočítať v sekcii o nás.
  • Aký počet osôb sa zúčastňuje na kurze?
    Pretože nám záleží, na tom, aby sme sa vám mohli dostatočne venovať na kurze, tak máme obmedzenie, kde sa počet osôb pohybuje medzi 4 až 6. Nie viac
  • Na akých zariadeniach sa pracuje?
    Pracuje sa na zariadeniach, najvyššej svetovej kvality. Značky ako Slayer, La Marzocco, XLVI, ECM alebo mlynčeky Anfim, Ceado, Mythos a podobne. Pomôcky a najnovšie vychytávky sô samozrejmosťou
  • Ako môžem získať certifikát?
    Získať cerfifikát nie je žiaden problém. Chceme však zároveň pripomenúť, že certifikát neudelujeme za účasť, ale za získané skúsenosti počas kurzu. Stačí, aby ste vnímali priebeh kurzu a máte to v suchu
bottom of page